Muğlada Camilerimiz, Katreler ve Kareler fotoğraf

Muğlada Camilerimiz, Katreler ve Kareler fotoğraf sergisi
MUĞLA (A.A) - Muğla Gazeteciler Platformu üyesi Gazeteci Kayber Avcının Camilerimiz, Katreler ve Kareler adlı ilk kişisel fotoğraf sergisi düzenlenen törenle açıldı.
     Kurşunlu Cami bahçesinde açılan sergide, kentteki tarihi camilerin bulunduğu 40 fotoğraf yer aldı. Serginin açılışında konuşan Muğla Valisi Fatih Şahin, kentin tarihi yapısını en güzel şekilde ortaya koyan camilerin bir fotoğraf sergisinde yer almasından mutluluk duyduğunu ifade etti.
     Şahin, serginin kentin tanıtımına katkı sunacağını belirterek, Yaptıkları haberler ile Muğlanın sesini yaygın basın aracılığıyla ülkeye duyuran arkadaşlarımızı açtıkları fotoğraf sergileriyle de kentin tarihi dokusunu insanlara sanat yoluyla anlatmayı hedeflediler. Başarılarının devamını diliyorum dedi.
     Gazeteci Kayber Avcı ise Camilerimiz, Katreler ve Kareler adlı fotoğraf sergisinin ilk kişisel sergisi olduğunu ifade etti.
     Projeyi Gazeteci Nejat Altınsoy ile gerçekleştirdiklerini ve bir ay boyunca kentteki tüm camileri dolaşarak binlerce fotoğraf çektiğini anlatan Avcı, Bugün 40 fotoğraftan oluşan sergimi açtık. Çok heyecanlıyım. Bu sergiye katkı koyan herkese çok teşekkür ediyorum. Sergi Ramazan ayı boyunca kentteki bir camide gezilebilecek diye konuştu.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Güç Gönel
20 Temmuz 2012 11:02
DİĞER HABERLER