Muhtarlarla "Sorumluluk Alanı Huzur

Muhtarlarla "Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısı"
KASTAMONU (A.A) - İl Emniyet Müdürlüğünce "Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısı" düzenlendi.
     İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mahmut Çorumlu, Emniyet Müdürlüğü konferans salonundaki toplantıda yaptığı konuşmada, 2013 yılının ilk huzur toplantısını gerçekleştirdiklerini söyledi.
     Çağdaş güvenlik anlayışında polisin tek başına olmadığını ifade eden Çorumlu, "Diğer kurumlarla ve vatandaşlarla birlikte hareket ettiğimiz sürece başarıya ulaşabiliyoruz. Güvenlik ve özgürlük dengesi ancak böyle sağlanabiliyor" diye konuştu.
     Çorumlu, muhtarların bir sürü sorunlarının olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     "Bizden istekleriniz var ama bizim de sizden isteklerimiz var. Geçen yıl böyle bir toplantı yapmıştık. Orada bazı kararlar almıştık. Bunların bir kısmını uyguladık, bir kısmını uygulayamadık. Onları tespit edeceğiz. Hem de yeni sorunlarımız var mı ya da yeni tekliflerimiz var mı- Bunları konuşup değerlendireceğiz. Toplumdan ne kadar destek alırsak,güvenliğimiz o derece başarılı oluyor. Bu Avrupada da, gelişmiş demokrasilerde de böyle."
     Toplantıya, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Aydın Akkoca, Terörle Mücadele Şube Müdürü Mustafa Işık, Trafik Denetleme Şube Müdürü Tamer Özkara, Çocuk Şube Müdürü Doğan Maytar, Asayiş Şube Müdürü Şahin Albayrak, Güvenlik Şube Müdürü Savaş İlgün ve il merkezindeki mahalle muhtarları katıldı.
    
     Muhabir: Esra Karamuk
     Yayıncı: Sinan Özmüş
07 Mayıs 2013 18:30
DİĞER HABERLER