Murat Karayalçın: 7 Haziran'da pikniğe gitmeyin

Murat Karayalçın: 7 Haziran'da pikniğe gitmeyin

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, Kocaeli'nin Darıca ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Karayalçın, kendisinin bir Darıcalı olduğunu bu yüzden burada miting düzenlediğini ifade etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda partililerle buluşan Karayalçın, 7 Haziran seçimlerinin ülkenin kaderini çok ciddi bir biçimde etkileyeceğine dikkat çekti.

Karayalçın "Sakın 7 Haziran'da pikniğe filan gitmeyin. Sandığa gidin, sandıklara sahip çıkın. Hatta, hasta da olmayın, hatta ölmeyin" ifadelerini kullandı.

Asgari ücretin bin 500 TL olacağı ve emeklilere yılda iki maaş ikramiye verileceğinin de altını çizen Karayalçın, kamuoyunda sıkça tartışılan kaynak sorusuna ise şu cevabı verdi; "19 Nisan'dan sonra gündemi CHP belirliyor. Para nereden geliyor değirmenin suyu nasıl akıyor diye soruyorlar. Başka bir partiye bu soru sorulmuyor.Herkes bize soruyor. Bize sorun çünkü CHP'nin iktidara geleceğinin göstergesidir. AKP'ye niye sormuyorlar ne derse desin nasıl olsa gidicidir. Değirmenin başına biz geçince yandaşlara giden musluklar kapatılıp yurttaşlara gidenler açılacak. Şimdi CHP iktidara geldiğinde iki avantajı kullanarak Türkiye'yi merkez konuma getireceğiz. 200 milyar dolarlık bir yatırımdan söz ediliyor. Diyeceğim çok güzel bir programımız var. Bize düşen bu güzel projeyi insanlara anlatmak. CHP'nin projelerine ufkuna yetişecek başka parti yok. Başka partilere oy vermek yok. Şimdi iktidar olma fırsatı var onun için partinize sahip çıkın. 7 Haziran'da piknik miknik yok. Sandığa gidin. Sandıklara sahip çıkacağız. Hatta 7 Haziran'da hasta olmayın, sakın ölmeyin"

Karayalçın, mitingini tamamladıktan sonra bir kahvehanede vatandaşlarla bir süre sohbet etti.



CİHAN

28 Mayıs 2015 22:59
DİĞER HABERLER