'Narin' cinayetinin şüphelileriyle ilgili sıcak gelişme!

8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesini konu alan cinayetin soruşturması kapsamında, gözaltına alınan 25 şüpheli, jandarmadaki işlemleri sonrası Diyarbakır Adliyesi'ne getirildi. Gözaltına alınan şüpheliler arasında Narin'in annesi, babası ve kardeşi de bulunuyor. Gözaltında bulunanların sayısı 22'ye düştü. Serbest bırakılanların arasında köyün imamı da bulunuyor. Adliyede kalan tüm şüpheliler için ek gözaltı kararı verildiği ve şüphelilerin yarın adliyeye çıkacağı belirtildi.

Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta merkez Bağlar ilçesi Kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde Kur’ân kursu dönüşü kaybolan ve 8 Eylül'de evinin 1.5 kilometre ötesinde bir derede cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetinin soruşturması kapsamında 25 şüpheli adliyeye getirildi.

Jandarma'daki işlemlerinin ardından Diyarbakır Adliyesi'ne getirilen şüpheliler, burada hakim karşısına çıkacak. Adliyeye getirilen 25 şüpheli arasında Narin'in annesi, babası ve kardeşi de bulunuyor. Adliyeye sevk edilenlerden, köyün imamı dahil 3 kişi serbest bırakıldı. Gelen son bilgilere göre, adliyede kalan şüpheliler için ek gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin yarın tekrar adliyeye getirileceği bildirildi.

Narin'in amcasından 200 bin TL alarak, 8 yaşındaki Narin'i çuval içine koyarak dereye bıraktığını söyleyen itirafçı Nevzat Bahtiyar, dün savcılıkta çapraz sorguya alınmış, ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.


11 Eylül 2024 09:33
DİĞER HABERLER