O ilde KPSS yapılmayacak

O ilde KPSS yapılmayacak
ÖSYM, 22 Mayıs Pazar günü düzenlenecek KPSS’nin Kilis’te yapılmayacağını, buradaki adayların başka illerdeki sınav merkezlerine yönlendirileceğini açıkladı.
Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 22 Mayıs Pazar günü düzenlenecek. ÖSYM’den yapılan açıklamaya göre, Kilis’te sınav düzenlenmeyecek ve adaylar başka illerdeki sınav merkezlerine yönlendirilecek. ÖSYM’nin açıklaması şöyle:

“İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün yazısına istinaden, 22 Mayıs Pazar günü Kilis ilinde yapılacak olan 2016-Kamu Personel Seçme Sınavı’nın (2016-KPSS Lisans/Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) bu il dışındaki sınav merkezlerine kaydırılmasına karar verildi.”

Öte yandan ÖSYM, 22 ve 29 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılacak KPSS lisans düzeyine başvuran adayların, sınav giriş belgelerini erişime açtı.

ÖSYM’nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, adayların sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

 Adaylar, KPSS lisans düzeyi sınav giriş belgelerini, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edinebilecek.

Kaynak: Hürriyet
12 Mayıs 2016 19:02
DİĞER HABERLER