Oğlu o fotoğrafla ilgili konuştu

Oğlu o fotoğrafla ilgili konuştu
İşadamlarına ve polise yönelik yapılan algı operasyonunda gözaltına alınan 70 yaşındaki Rahim F.'nin oğlu konuştu.

Konya'da işadamlarına ve polise yönelik yapılan algı operasyonunda gözaltına alınan 70 yaşındaki Rahim F.'nin oğlu Selman F., babasıyla bir kez daha gurur duyduğunu dile getirdi. Konya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü önüne abisi Ömer Faruk F. ile birlikte gelen Selman F., "Gördüğünüz gibi 70 yaşındaki hayırsevere görülen reva bu. Ama babamın başı dik, onu gözaltına alan polislerin gözleri ise yerde. Babamla bir kez daha gurur duydum." diye konuştu. 

Babası Rahim F.'nin 70 yaşında bir emekli olduğunu anlatan oğlu Selman F., "Oto alım satımıyla ilgileniyor. Konya'da hayırseverliği ile tanınan bir işadamıdır." dedi. Babasının sabah saat 07.00 sıralarında gözaltına alındığını anlatan Selman F., "Polisler evi ve babamın arabasını didik didik aradılar. Tabii ki herhangi bir suç unsuruna rastlayamadılar ve suç unsuru bulamadılar. Daha sonra babamı gözaltına alıp götürdüler." açıklamasında bulundu. Selman F., eve gelen polislere babası hakkındaki suçlamayı sorduklarında, "Fethullahçı terör örgütü ve paralel devlet yapılanmasının Konya yöneticiliği." şeklinde cevap aldıklarını ifade etti. 

Gözaltına alınıp hastaneye götürüldüğü sırada babasının fotoğraflarının haber sitelerine düştüğünü anlatan Selman F., "Fotoğraflarında da gördüğünüz gibi başı dimdik duran kişi babam. Babamı gözaltına alan yanındaki polisin ise başı eğik. Ben, babamla bugün bir kez daha gurur duydum. Çünkü hiçbir suçu kesinlikle yok." açıklamasında bulundu. Yapılan operasyona tepki gösteren Selman F., "Babamın en büyük suçu, herhalde yardıma muhtaç fakir öğrencilere burs vermesi." şeklinde konuştu.



22 Mayıs 2015 17:38
DİĞER HABERLER