Okuluna kilit vurulan polis koleji öğrencisi felç geçirdi

Okuluna kilit vurulan polis koleji öğrencisi felç geçirdi
Polis Koleji ve Polis Akademisi'nin AKP tarafından çıkarılan İç Güvenlik Paketi kapsamında kapatılması, 17 yaşındaki Ankara Polis Koleji öğrencisi Necati Kal'ın neredeyse hayatını karartıyordu.

Kapatılan Ankara Polis Koleji 12. sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Necati Kal isimli genç, stres ve üzüntüye bağlı felç geçirdi.

Ailesi Antalya'nın Kemer İlçesi'nde yaşayan polis koleji öğrencisi Necati Kal, AKP iktidarının çıkardığı İç Güvenlik Paketi ile polis koleji ve polis akademilerinin kapısına kilit vurulmasıyla mezuniyetine çok az bir süre kalmasına rağmen kendisine başka bir okul aramak zorunda kaldı.

Necati Kal, dün babası Mustafa Kal ile birlikte Kemer Anadolu Lisesi'ne kayıt yaptırmaya gitti.

Ailesinin bütün telkinlerine rağmen Polis kolejlerinin kapatılacağı söylentileri çıktığı günden bu yana psikolojisi günden güne bozulan 17 yaşındaki Kal, gece odasına gitti. Genç öğrencinin bu sırada vücudunun yarısı uyuşmaya başladı. Konuşma yetisini kaybeden gencin ailesi durumu fark ederek hastaneye kaldırdı. İlk müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen genç burada tedavi altına alındı.

Tomografisi çekilen polis koleji öğrencisine üzüntü ve strese bağlı beyin damarlarında daralma teşhisi kondu. İlaç tedavisi uygulanan Necati Kal’ın gün içinde durumu iyiye giderken doktorlar, kanama olmamasının büyük şans olduğunu ifade ettiler. 

Bir hafta daha müşahade altında tutulacak olan Necati Kal, ileri tetkikler için Nöroloji birimine sevk edilecek.

SAMANYOLUHABER.COM

11 Nisan 2015 18:30
DİĞER HABERLER