Osmaniye Garnizon Komutanı Kaya, OGİAD yönetimini

Osmaniye Garnizon Komutanı Kaya, OGİAD yönetimini kabul etti
OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Garnizon Komutanı Muhabere Kurmay Albay Ersin Kaya, Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) yönetimini makamında kabul etti.
     Kaya, ziyarette yaptığı açıklamada, OGİADın çalışmalarını ve etkinliklerini takip ettiğini belirterek, yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar dileyerek, iş adamlarının istihdamı artıracak çalışmalar yapmasının ayrıca terör olaylarının azalmasına da vesile olacağını vurguladı.
     Her kurum ve kuruluşun üzerine düşen vazifeler olduğunu kaydeden Kaya, bu vazifeler yapıldığı sürece ülkede ve Osmaniyede sorunlar yaşanmayacağını ifade etti.
     OGİAD Başkanı Mahmut Keten de, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Osmaniyeli iş adamlarının ticari potansiyellerini artırmak ve işsizliği azaltmak için çalışma yaptıklarını kaydeden Keten, Derneğimiz iş adamlarımızın, Tuskonun öncülüğünde düzenlenen Dünya Ticaret Köprüsüne katılmalarını sağlıyor. Ayrıca, Yurt Dışı Ticaret ve Yatırım Forumları düzenliyoruz. Deneyimli, tecrübeli iş adamlarını Osmaniyeye getirip üyelerimizle buluşturarak bilgi paylaşımını sağlıyoruz, kurumlar arası diyaloglarımızı da güçlü tutmaya çalışıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
09 Ocak 2013 11:40
DİĞER HABERLER