Osmaniyede Sosyal Güvenlik Reformu anlatıldı

Osmaniyede Sosyal Güvenlik Reformu anlatıldı
OSMANİYE (A.A) - Osmaniyede Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü, Sosyal Güvelik Reformu değerlendirme ve bilgilendirme konferansı düzenledi.
     İl Müdürü Hami Yücer, Ticaret ve Sanayi Odasındaki konferansta yaptığı konuşmada, vatandaşın sosyal güvenlik alanındaki hizmetlere en kısa sürede ulaşması için yasal düzenlemeler yapıldığını belirtti.
     Sosyal Güvelik Reformunun çok önemli olduğunu kaydeden Yücer, şöyle konuştu:
     Sosyal Güvenlik Kurumu, Bağ-Kur Genel Müdürlüğü, SKK Genel Müdürlüğü ve Emekli Sandığı Genel Müdürlüğünün tek çatı altında birleştirilerek daha da büyümüş, vatandaşlarımızın sosyal güvenlik alanındaki hizmetlere en kısa zamanda erişmesi için sosyal güvenlik alanında birçok yasal değişiklikler ve düzenlemeler yapılmıştır. Bilindiği gibi Sosyal Güvenlik Reformu, vatandaşlarımıza en üst düzeyde hizmet vermek için hazırlanmıştır. İl Müdürlüğü olarak en üst düzeyde hizmet vermek için teknolojinin verdiği nimetlerden yararlanarak, personelimizin de üstün gayreti ile hizmet kalitemizi daha da arttırdık. Bilgilendirme konferansları sayesinde de sosyal güvenlik reformunun getirdiği yenilikler konusunda aydınlatmayı hedefliyoruz.
     SGK İl Müdür Yardımcısı İlyas Sarıköse de Sosyal Güvelik Reformu hakkında bilgi vererek katılımcıların sorunlarını yanıtladı.
     Konferansa, Vali Yardımcısı Halit Deveci, İŞKUR İl Müdürü Abdulkadir Şahin, Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet Tabur, Osmaniye Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Fettahlıoğlu, SGK çalışanları ve muhasebeciler katıldı
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Anıl Bağrık
01 Şubat 2013 14:00
DİĞER HABERLER