Özel'den Bahçeli açıklaması

CHP lideri Özel, grup toplantısında konuştu. Açıklamalarında MHP liderine yanıt vermeyen Özel "Kendisine geçmiş olsun diliyorum. Konuşmada MHP ile ilgili kısmı o yüzden atladık. Acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, grup toplantısında, "DEDAŞ'ın Şanlıurfa'ya ettiğini kimse etmiyor. Elektrik altyapısının geçmişten kalması ve DEDAŞ tarafından gerekli yenilemenin yapılmaması yüzünden sürekli kesintiler yaşanıyor" dedi.

TBMM'de partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Özgür Özel, şunları söyledi:

"DEDAŞ'ın Şanlıurfa'ya ettiğini kimse etmiyor. Şanlıurfa’yı bu kavurucu sıcakta elektriksiz, dolayısıyla susuz bırakıyor. Halkın yaşam hakkını,  sağlık hakkını tehdit ediyor. Solunum cihazlarına, diyaliz cihazlarına bağlı hastaların yaşamı tehlikeye atılıyor. DEDAŞ’ın dağıtım hizmeti verdiği pekçok yerde voltaj düşük dalgalanmalar yüzünden sürekli arızalar yaşanıyor, ev aletleri yanıyor, kullanılamaz hale getiriliyor. Bu konudaki tazminat başvuruları kabul edilmiyor. Yapılan başvurular incelenmiyor cevaplanmıyor. Elektrik altyapısının geçmişten kalması ve DEDAŞ tarafından gerekli yenilemenin yapılmaması yüzünden sürekli kesintiler yaşanıyor." ifadelerini kullandı.

"ŞİMŞEK İLE AYNI DİLİ KONUŞMUYORUZ"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe'nin görüşmesi üzerine, 'Şimşek ile aynı dili konuşmuyoruz' dedi.  Özel, "Biz vergide adalet istiyoruz. Mehmet Şimşek istediği kadar dirensin bu yaptıkları irrasyoneldir. Hakkaniyetli, vicdanlı, insaflı ve halktan yana vergi sistemini kuracağız" ifadelerini kullandı.

Özel, toplantı çıkışı MHP lideri Devlet Bahçeli için geçmiş olsun açıklaması yaptı.

25 Haziran 2024 14:38
DİĞER HABERLER