Potada maçın ardından

Potada maçın ardından -Tarsus Belediyesi Başantrenörü Orak: Üçüncü periyotta 24 sayı atarak rakibin yapabileceği sertliğe skorla cevap verdik -Fenerbahçe Başantrenörü Iniguez: Türkiye liginde iki mağlubiyetimizi de bu
MERSİN (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde Fenerbahçeyi 87-84 yenen Tarsus Belediyesinin başantranörü Olcay Orak, Üçüncü periyotta 24 sayı atarak rakibin yapabileceği sertliğe skorla cevap verdik dedi.
     Orak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Fenerbahçe karşısında çok iyi mücadele ortaya koyduklarını ifade etti.
     Üçüncü periyotta daha iyi bir maç çıkardıklarını belirten Orak, Üçüncü periyotta 24 sayı atarak rakibin yapabileceği sertliğe skorla cevap verdik. Her ne kadar kırılma anlarında hatalar yapsak da maçın son iki hücumunda gerekli müdahaleyi yaparak galip geldik. İyi mücadele beraberinde başarıyı da getirdi diye konuştu.
    
     -Fenerbahçe cephesi-
    
     Fenerbahçe Başantrenörü Roberto Iniguez ise maça çok kötü başladıklarını ve yaptıkları savunmayla farkı kapatmaya çalıştıklarını ancak galip gelemediklerini söyledi.
     Iniguez, şunları kaydetti:
     Türkiye liginde iki mağlubiyetimizi de bu salonda aldık. Bunu düşünmemiz gerekiyor. Önemli olan bizim yakında oynayacağımız Avrupa Ligindeki play-off maçı. Kuvvetli olmamız gereken bir dönemdeyiz. O nedenle pozitif düşünüp, iyi konsantre olmalıyız. Tarsus takımını tebrik ederiz. Kırılma anlarını iyi değerlendirdiler ve maçı hak ettiler.
    
     Muhabir: Basir Gülüm / Mustafa Çiftçi / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Murat Taydaş
16 Şubat 2013 18:40
DİĞER HABERLER