Potada maçın ardından

Potada maçın ardından -Tarsus Belediyesi Başantrenörü Orak: -İlk başlarda biraz oyundan düştük ama eksiklerimizi hızla tamamlayıp galip gelen taraf olduk -Ceyhan Belediyesi Başantrenörü Keskin: -Tarsus ekibi daha istekliydi
MERSİN (A.A) - Tarsus Belediyesi Başantrenörü Olcay Orak, Ceyhan Belediyesini mağlup ettikleri maçla ilgili olarak İlk başlarda biraz oyundan düştük ama eksiklerimizi hızla tamamlayıp galip gelen taraf olduk dedi.
     Orak, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, ilk dakikalarda konuk takımın sayılarına tam anlamıyla karşılık veremediklerini ifade etti.
     İkinci periyotta toparlandıklarını belirten Orak, şöyle konuştu:
     Bu maçın bizim için zor olacağını biliyorduk. İyi çalıştık ve hakkımızı aldık. İlk başlarda biraz oyundan düştük ama eksiklerimizi hızla tamamlayıp galip gelen taraf olduk. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Umarım geriye kalan maçları da galibiyetle tamamlarız.
    
     -Ceyhan Belediyesi cephesi -
    
     Ceyhan Belediyesi Başantrenörü Atilla Keskin de, mağlup olmanın hüznünü yaşadıklarını söyledi.
     İkici devrede iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını dile getiren Keskin, İkinci devre 18 sayı yedik. Daha iyi oynamamız gerekiyordu ama başaramadık. Tarsus ekibi daha istekliydi, haklı olarak galibiyete ulaştı. Bundan sonraki maçlarımızda daha iyi sonuçlar elde etmek için aralıksız çalışacağız. Sergilediğimiz oyun bizi tatmin etmedi diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
06 Mart 2013 18:29
DİĞER HABERLER