Real Madrid'den iki bomba birden!

Dünyada futbolcu transferine en çok para harcayan kulüplerin başında gelen Real Madrid, bu yılki suskunluğunu bir bozdu pir bozdu. Başta İspanyol gazeteleri olmak üzere Avrupa medyası, eflatun beyazlı kulübün yaptığı transfer haberleriyle dolmaya başladı.

VİDEO ARŞİVDİR


Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanarak rüştünü ispatlayan genç teknik direktör Zinedine Zidane, transferde önceliği savunma ve forvete vermiş durumda. Real Madrid, bu mevkilere iki yıldız isimle doldurmayı planlarken, transferler için yaklaşık 150 milyon Euro'yu (480 milyon TL) gözden çıkardı.



65 YETMEZ 80 OLSUN!

Real Madrid, Avusturyalı yıldız David Alaba için Bayern Münih'e 65 milyon Euro (208 milyon TL) teklif etti. Ancak Bavyera ekibi bu teklifi 80 milyon Euro (256 milyon TL) isteyerek şimdilik reddetti. Eflatun beyazlıların teklifi revize ederek yeniden Bayern’in kapısını çalması bekleniyor. İspanyol basınına göre taraflar 70 milyon Euro civarında bir rakama anlaşma sağlayacak.


HAZARD İÇİN SERVET

Real Madrid’in gündemindeki en önemli isimlerden biri de Belçika ile Euro 2016’da harikalar yaratan Eden Hazard’dan başkası değil. İspanyol ekibi, yıldız futbolcu için Chelsea’ye 50 milyon Euro ve piyasa değeri 30 milyon Euro olan Alvaro Morata’yı önerdi. Real Madrid, Hazard'ın yanı sıra Alaba'yı da alırsa, bu transfer operasyonunun sadece bonservis maliyeti 150 milyon Euro'yu bulacak.

Avrupa'da günün diğer öne çıkan transfer gelişmeleri ise şöyle:


SANCHEZ KIYMETE BİNDİ

Copa America’yı kazanan Şili Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Alexis Sanchez’e Çizme'den teklif geldi. Juventus, Arsenal'de forma giyen Sanchez'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Transferin 35-40 milyon Euro aralığında bitmesi bekleniyor.


FALCAO İTALYA YOLUNDA

Arjantinli golcü Gonzalo Higuain’in Napoli’den ayrılmak istediğini açıklamasının ardından gözler Radamel Falcao’ya çevrildi. Yaşadığı sakatlıklardan sonra eski günlerine bir türlü dönemeyen Falcao’nun da Napoli’ye sıcak baktığı iddia edildi. Kolombiyalı futbolcu, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ve Galatasaray'ın da gündemine gelmişti.


LEICESTER'A 18'LİK MÜCEVHER

Premier Lig’in son şampiyonu Leicester City, transfer bombasını patlattı. İngiliz ekibi, İspanyol Rayo Vallecano’da forma giyen ve takımın mücevheri olarak görülen 18 yaşındaki forvet Raul Uche’yi kadrosuna kattı.



30 Haziran 2016 15:09
DİĞER HABERLER