Reklam videosu çeken mafya üyesi tutuklandı

Urfalı Baran Kejanlı adlı kişinin TikTok’ta yer alan mafya hizmetlerinin tanıtımını yaptığı videolu mesajı sosyal medyada gündem oldu.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nde (AKP) belediye başkan aday adayı olan Baran Kejanlı, sosyal medyada yayınladığı skandal videonun akabinde gözaltına alındı. 

Kejanlı çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliği tarafından tutuklandı.

"MAHKEME YOLUNDA SÜRÜNENLER BENİ BULUN"

Kejanlı, TikTok’ta yayınladığı videoda, “Garibanlar, parasını kaptıranlar, çaresiz kalanlar, mahkeme yolunda sürünen insanlara sesleniyorum: Tek bir adres vardır, oda Baran Kejanlı. Kardeşlerimin yanında oluyorum, ne gerekiyorsa onu da yaparım. Adresimiz Ankara’dır. Bütün hemşerilerimizin, dostlarımızın emrindeyiz, her zaman bekleriz.” ifadelerini kullanmıştı.

Video, ekşisözlük’te açılan bir başlıkla ülke gündemine girdi. Kejanlı’nın mafya hizmetlerini sıralayıp “tek adres Baran Kejanlı” sözleri günün konusu oldu.
 

Kejanlı, daha önce Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesi belediye başkanlığı için AKP’den aday adayı olmuştu.

Kejanlı’nın AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Desteci ve çok sayıda AKP’li ile çekilmiş fotoğrafı bulunuyor.

 

01 Ekim 2020 10:16
DİĞER HABERLER