Reza Zarrab’ın avukatından yeni hamle!

Reza Zarrab’ın avukatından yeni hamle!
Zarrab'ın avukatı, kefalet taleplerinin reddedilmesini isteyen Savcı Bharara'nın hazırladığı iddianameye karşı, yeni bir dilekçe ile mahkemeye başvurdu. Dilekçede, "Konu ile ilgili kritik öneme sahip bazı önemli ek bilgiler göndereceğiz’ denildi.

Savcı Bharara'nın, kefalet talebine karşı çıkması üzerine Reza Zarrab'ın avukatından yeni bir hamle geldi.
 
New York Güney Bölgesi Başsavcısı Preet Bharara’nın Reza Zarrab’ın kefaletle serbest bırakılmasına sert bir şekilde karşı çıkması üzerine Zarrab’ın avukatı Benjamin Brafman mahkemeye yeni bir başvuruda bulundu.
 
Brafman bugün, Zarrab’ın davasına bakan Hakim Richard Berman’a bir dilekçe yazarak, Bharara’nın kefalet talebine karşı çıkması nedeniyle kendilerinin ek bir dilekçeyi 31 Mayıs günü sabah 10’a kadar mahkemeye ileticeğini ifade etti.
 
Brafman, kısa dilekçesinde ‘’Savcılığın doğru olmayan ve temelde hatalı savlar’’ ile kefalet taleplerine karşı çıktığını iddia ederek, bu nedenle kendilerinin bir cevap yazmasına olanak verilmesini talep etti. 
 
ABD’de hafta sonu ve Pazartesi gününün tatil olması nedeniyle, Salı gününe kadar zaman verilmesini isteyen Zarrab’ın avukatı, 2 Haziran’daki görüşmenin ertelenmesini ise istemediklerini belirtti. 
 
Zarrab’ın avukatı, verdiği dilekçede "Mahkemeye konu ile ilgili kritik öneme sahip bazı ek bilgiler de göndereceğiz’’ kaydını düştü.

Haberdar
 

26 Mayıs 2016 22:44
DİĞER HABERLER