Ruslar ertelenmesini istedi

Ruslar ertelenmesini istedi
Türkiye ile Rusya arasındaki gerginlik sporu da etkilemeye devam ediyor. Rusya Voleybol Federasyonu, Aralık ayı başında Rus takımlarının Türkiye'de oynayacağı Avrupa kupası maçlarının ertelenmesi için resmi başvuruda bulundu.

Rusya Voleybol Federasyonu, Türkiye'de oynanacak Arkas Spor-Belogorye ile Ziraat Bankası-Dinamo Moskova maçlarının ileri bir tarihe ertelenerek, başka bir ülkede oynanması için Avrupa Voleybol Konfederasyonu'na (CEV) başvurdu.

Rusya Voleybol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, "Türk voleybol takımlarıyla oynanacak maçların, daha ileri tarihe alınması  talebiyle Avrupa Voleybol Federasyonu'na resmi başvuru yaptık. Rus takımlarının Türkiye'ye gidememe ihtimaline hazırlıklı olmalıyız" denildi.

YAREMENKO: TARAFSIZ SAHA İHTİMALİ DE VAR
Rusya Voleybol Federasyonu Sekreteri Aleksandr Yaremenko, Türkiye'de oynanacak voleybol müsabakalarının tarafsız bölgelere alınması ihtimalinin değerlendirildiğini de açıkladı.

CEV Basın Sözcüsü Federico Ferrraro ise, Rusya'nın talebinin olumsuz karşılandığını belirtip, maçların daha önceden planlanan takvime göre gerçekleştirileceğini bildirdi. Ferraro'nun bu sözlerine karşın CEV Yönetim Kurulu'nun bu konuda almış olduğu bir karar bulunmuyor.

DHA

25 Kasım 2015 19:08
DİĞER HABERLER