Sağlam: Volkan tercihini yaptı

Sağlam: Volkan tercihini yaptı
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takımdan ayrılmak istediğini söyledikten sonra kadro dışı bırakılan Volkan Şen hakkında konuştu.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takımdan ayrılmak istediğini hem yönetim hem de teknik heyete ilettikten sonra kadro dışı bırakılan Volkan Şen hakkında konuştu. 

Sağlam, "Biz kendisini bu kararından vazgeçirmeye çalıştık, çabaladık ve hatta hoşgörü de gösterdik, ama o kararından dönmedi. Sonucunda da yapmamız gerekeni yaptık. Taraftarımızın biraz amiyane tabirle söylediler ama burada bu takımı, bu şehri sevenler mücadele içerisinde yer alsınlar. Biz burada oynamak isteyeni istiyoruz. Volkan bir tercih yaptı ve o tercihinin arkasında durdu. Bundan sonraki süreç farklı bir şekilde işleyecek." dedi. Sağlam, Cumartesi günkü oynayacakları Galatasaray maçı öncesi transfer yapabileceklerini söyledi.

Bursaspor, 8 Ağustos Cumartesi günü Ankara'da Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa maçı öncesi Bursa Atatürk Stadı'nda Katar Yıldızlar Ligi ekiplerinden Lekhwiya SC ile özel müsabakada karşılaştı. Yeşil beyaz taraftarların ücretsiz olarak izlediği maçı ev sahibi takım, 3-1 kazandı. Maç sonrası düzenlediği basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesi son hazırlık maçında takımının fiziksel durumunu gördüklerini dile getirdi. 

SÜPER FİNAL ÖNCESİ HAMLE YAPARSAK KATKI OLACAK

Sağlam, şunları söyledi: "Oyun sistemiyle alakalı hangi noktadayız onu gördük. Galatasaray maçına kadar olan bölümde hangi eksikliklerimizi görebilmek açısından önemli bir maç oldu. Oyuncularım iyi mücadele ettiler. Hazırlık maçı olmasına rağmen taraftarımız sorumluluk aldı. Onlarla birlikte oyuncularımın nasıl coşkulu oynadığını gördük. Onlara teşekkür ediyorum. Oyuncularımız eksikliklerimizi ortaya koymuyor. Ofansif anlamda Necid’in olmaması, Bakambu’yu ileride, Ozan’a kanatta görev verdik. O yüzden ofansif anlamda sıkıntılar yaşadık. Birkaç gün içerisinde yapacağımız transferler bizim bu eksikliğimizi ortadan kaldıracak. Cumartesi gününe kadar bir hamle yaparsak bize katkısı olacak. Ama lige kadar eksikliklerimizi gidermek zorundayız. Sonuç olarak iyi maç oldu. Bugün oyunda oynayan bütün arkadaşlarımızın arzularından memnunum. Herkes şansını iyi kullandı." 

Taraftarların ilgisinden de memnun olduklarını anlatan Ertuğrul Sağlam, "Bu sahiplenmenin ligde de devam edeceğini umuyorum. Bizde onların gururla maç izlemeleri için çalışıyoruz. O yüzden biz birbirimizi sahiplenmek ve kenetlenmek zorundayız. Yoksa biz kuvvetli takımlarla mücadele edemeyiz. Ama sahiplenmeyi gösterirsek başarılar gelir. Ama ben bu sahiplenmeyi bugün gördüm. Büyük Bursaspor’un büyük taraftarı takımlarını özlemiş. Bugün bir kez daha sorumluluk aldılar. Yeni stadyumumuz 45 bin kişilik. Stadda dolu ortamda, coşkulu taraftarla nasıl bin ambiyans oluşturacağını hayal ediyorum. Takım yenerken ve yenilirken taraftar alkışlayacak. Cumartesi günkü maça taraftarımızı bekliyoruz." diye konuştu. 

VOLKAN TERCİHİNİ YAPTI AMA SÜREÇ FARKLI İŞLEYECEK

Bir gazetecinin Volkan Şen krizini sorması üzerine açıklamalarda bulunan Ertuğrul Sağlam, şunları kaydetti: "Bu konuda fazla konuşmaya gerek yok. İnsanlarda bir yerde olmak veya olmamak istemeyebilir. Dolayısıyla Volkan’da bir tercih yaptı. 'Ben Bursaspor'da olmak istemiyorum ve oynamak istemiyorum' dedi. Biz kendisini bu kararından vazgeçirmeye çalıştık, çabaladık ve hatta hoş görü de gösterdik. Ama O, kesinlikle bu kararından dönmedi. Sonucunda da yapmamız gerekeni yaptık. Taraftarımızın biraz amiyane tabirle söylediler ama burada bu takımı, bu şehri sevenler mücadele içerisinde yer alsınlar. Biz burada oynamak isteyeni istiyoruz. Volkan bir tercih yaptı ve o tercihinin de arkasında durdu. Bundan sonraki süreç farklı bir şekilde işleyecek."
04 Ağustos 2015 23:06
DİĞER HABERLER