Sakarya Valisi, yılbaşı önlemlerini yerinde inceledi

Sakarya Valisi, yılbaşı önlemlerini yerinde inceledi -Vali Mustafa Büyük, yılbaşı dolayısıyla alınan güvenlik tedbirlerini gezerek denetledi
SAKARYA (A.A) - Sakarya Valisi Mustafa Büyük, yılbaşı dolayısıyla alınan güvenlik tedbirlerini sokakta gezerek denetledi.
     İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş ile şehrin en işlek noktası olan Çark Caddesine gelen Büyük, burada vatandaşların yeni yılını kutladı.
     Caddede görev yapan emniyet mensuplarının da yeni yılını kutlayan Büyük, yılbaşı gecesi dolayısıyla alınan tedbirleri yerinde inceledi.
     Vali Büyük, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2012 yılının son saatlerini sokakta vatandaşlarla geçirdiklerini anlatarak, yılbaşı dolayısıyla gerekli önlemlerin alındığını bildirdi.
     Alınan önlemlerle toplumun huzur içinde yeni yılı karşılamasını istediklerini anlatan Büyük, bunu sağlamak amacıyla tüm emniyet görevlileriyle birlikte çalıştıklarını dile getirdi.
     Büyük, aldıkları tedbirler sayesinde vatandaşların rahat şekilde yılbaşını kutladığını belirterek, Herhangi bir taşkınlık ya da olumsuz bir durum yok. Hava şartları güzel, polis arkadaşlarımız da tedbirlerini aldı ve halkımızın huzurlu bir yılbaşı geçirmesi için gereken ortam oluşturuldu. Sağlık kurumlarımız da görev başında, yeni yılın insanlarımıza barış ve huzur geçirmesini diliyorum şeklinde konuştu.
    
     -Sabaha kadar görev başındayız-
    
     Sakarya Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş da polis ekipleriyle sabaha kadar görevlerini sürdüreceklerini aktardı.
     Özellikle mekanların dağılış saatlerini de takip ederek görevlerine veda edeceklerini sürdüreceklerini vurgulayan Aktaş, Halkımızın huzurunu sağlamak, bizim en önemli görevimiz ve bunun için de tüm arkadaşlarımızla gereken çalışmaları yapıyoruz ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Salih Eren - Çağrı Turgut - Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy
01 Ocak 2013 10:19
DİĞER HABERLER