Sakaryadaki silahlı saldırı

Sakaryadaki silahlı saldırı -Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Sertel: İki kişinin yaşamına malolan bu çirkin saldırıyı bir kez daha kınıyorum
İZMİR (A.A) - Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel, Basın İlan Kurumu (BİK) Sakarya Şube Müdürü Recep Bolatın denetim sırasında uğradığı silahlı saldırı sonucu tedavi gördüğü hastanede vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.
     Aynı zamanda İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı da olan Sertel, mesajında BİK Sakarya Şube Müdürü Recep Bolatın verdiği yaşam mücadelesini kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrendim. İki kişinin yaşamına malolan bu çirkin saldırıyı bir kez daha kınıyorum. Recep Bolata Allahtan rahmet, geride kalan yakınlarına ve BİK ailesine başsağlığı dilerim ifadelerini kullandı.
     Denetim amacıyla 26 Eylülde Sakaryada yayımlanan Anadolu Gazetesine giden BİK Şube Müdürü Bolat ve kurum çalışanları Ökkeş Buğra Atılgan ve Devrim Ersen Özergin ile Yenisakarya gazetesinden temsilci olarak alınan Mustafa Süke, gazetenin imtiyaz sahibi Adnan Uyumaz tarafından silahla yaralanmış, Özergin Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: Ramazan Ercan
     Yayıncı: Osman Kurt
09 Ekim 2012 11:38
DİĞER HABERLER