Samanyolu TV, yeni dizisi için hazırlıklara başladı!

Samanyolu TV, yeni dizisi için hazırlıklara başladı!
Samanyolu TV yine iddialı ve ses getirecek bir yapım için çalışmalara başladı.
Çınar’ın Gölgesinde adı verilen yeni günlük dizi yakında izleyicilerle buluşacak.

Hikayesiyle de oldukça dikkat çeken dizinin Yayın Planlama ve Programlar Koordinatörü  Murat Keskin, senaristliğini Erkan Çıplak üstleniyor.

Dizinin konusu ise işlemediği bir suç yüzünden 20 yıl hapiste yatan ve bu süre içinde her şeyini kaybeden Çınar adındaki bir kadının tahliye olduktan sonraki hayatı anlatılacak.

Çekimlere başlanmak için sayılı günler kala Samanyolu TV Yayın Planlama ve Programlar Koordinatörü Murat Keskin, Twitter adresinde dizi ekibiyle gerçekleştirilen toplantıdan bir kare paylaştı.

Bir Samanyolu TV dizisi olan İki Dünya Arasında’nın reytinglerde sergilediği büyük başarı ve izleyicilerden gördüğü ilgiyi yakalamayı hedefleyen Çınar’ın Gölgesinde dizisi şimdiden merak konusu haline geldi.

Meydan Gazetesi TV Yazarı Cem Güler de geçtiğimiz günlerde Samanyolu TV’nin yeni projesini okurlarına duyurmuştu.

İşte Cem Güler’in Yazısı:

Günlük diziler aldıkları reytinglerle kanalların yeni gözdesi olmuş durumda. Gelecek sezon için TV kanalları yeni projelere hazırlanadursun, “İki Dünya Arasında” ile reytinglerin üst sıralarında yer alan Samanyolu Televizyonu, ikinci günlük dizisi için yakında çekimlere başlıyor. Murat Keskin’in koordinatörlüğünde başlayacak dizinin senaryosunu, İki Dünya Arasında dizisinin senaristi Erkan Çıplak ve ekibi yazacak. “Kendinden çalınanları geri almaya geldi.” mottosuyla ekrana gelecek olan “Çınar’ın Gölgesinde”, üç çocuğu ve kocasıyla birlikte mutlu bir yaşam süren gencecik bir kadının (Çınar’ın), tüm hayatının bir gecede altüst olmasının hikâyesini anlatacak. Oyuncu kadrosu daha çok yeni isimler ve yeni yüzlerden oluşacak dizi, hikâyesiyle yine çok ses getireceğe benziyor. Benden söylemesi. At fav.a bekle!

19 Nisan 2015 13:08
DİĞER HABERLER