San Diego'da gönüller semaya açıldı

San Diego'da gönüller semaya açıldı
Anadolu Kültürleri Merkezi (Anatolian Culturel Centere)'nin Regâib Kandil'i münasebetiyle düzenlediği program San Diego'da kutlandı.

Gönüllerin kuraklığını gideren, bağrında önümüzde ki bir yıllık zaman dilimine dayelîk yapma şerefine sahip ruhu barındıran, zamanın kıymet derecesini yükselten, arz edileceklerin takdim edilmesine vesile olan, dilimizde üç aylar ismiyle meşhur, rahmet tecellilerinin sağanak sağanak yağdığı bu günlerde ve o günlere ayrı bir boyut ve derinlik kazandıran gecelerden ilk'i San Diego'da da idrak edildi.
 
Mesafelerin hüznü ve hissiyatı bilediği bu uzak diyarda gönüller, göğün kapılarının aralandığı bu gecede mesafelerin ehemmiyetinin anlamsızlığını duydular.
 
Anadolu Kültürleri Merkezi (Anatolian Culturel Centere)'nin Regâib Kandil'i münasebetiyle düzenlediği program iftar ile başlayıp sonrasında sohbet ve dua ile neticelendi. Dua da gönüllerin semaya açıldığı, gözyaşlarının memleketimiz ve alem-i islam adına yanaklardan süzüldüğü anlarda, uzun zamandır San Diego'da devam eden kuraklığa karşılık gökyüzüden inen rahmet damlaları gözyaşlarına eşlik ediyordu.

25 Nisan 2015 18:19
DİĞER HABERLER