Saray para harcayacak yeni bir alan da buldu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, bakanlıkların amblem ve logolarını değiştirmek için yeni bir çalışma başlattı. Bakanlıkları yeni logosuna Cumhurbaşkanlığı forsunda yer alan 16 Türk devletini temsil eden yıldızlar eklenecek.
24 Haziran seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçilmesi ile birlikte bakanlıkların sayısı 16'ya düşürülmüş ve yeni sistem ile bakanlıkların yapılarında değişikliğe gidilmişti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın başlattığı yeni çalışma ile 16 bakanlığın amblem ve logoları değişiyor.

16 YILDIZLI LOGOLAR
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın çalışmasına göre Adalet Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çalışma Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Ticaret ve Sanayi Bakanlığı'nın amblem ve logoları yeniden tasarlanıyor.

16 Bakanlığın yeni amblem ve logoların Cumhurbaşkanlığı forsunda yer alan 16 Türk devletini temsil eden yıldızlar da yer alacak. Yıldızlarla çevrilecek amblemlerin ortasında ise ilgili bakanlıkların yeni logolarına yer verileceği bildirildi.
11 Ekim 2018 13:34
DİĞER HABERLER