Serhan Bolluk: Dosyan elimizde, Yüce Divan'a gitmeye hazır ol

Serhan Bolluk: Dosyan elimizde, Yüce Divan'a gitmeye hazır ol
Vatan Partisi Genel Sekreteri Serhan Bolluk, 29 Mayıs günü yapacakları Adana mitinglerini 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın engellediğini' iddia etti. Bolluk, "Senin o padişahlık hayallerini bir güzel söndüreceğiz. Seni yıkacağız ve Yüce Divan'a görüneceğiz. Dosyan elimizde, en büyük suçlarından küçüklerine kadar hepsi hazır. Yüce Divan'a gitmeye hazır ol." dedi.

Serhan Bolluk, Parti Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) 25 Mayıs'ta aldığı 'Vatan Partisi'nin 18.30'dan sonra Adana mitingini yapabileceği kararını dikkate almayan' Seyhan İlçe Seçim Kurulu'nun dün akşam aldığı 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gün boyu Uğur Mumcu Meydanı'nda miting yapabileceği' kararını, ibretlik ve Türk hukuk tarihine geçebilecek nitelikte olduğunu iddia etti. Mitingin yapılamamasına 'Adana meydan muharebesi' benzetmesi yapan Bolluk, 25 Mayıs'ta YSK tarafından verilen kararın Seyhan İlçe Seçim Kurulu tarafından 2 saat arayla 2 kez ihlal edildiğini dile getirdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN 29 MAYIS GÜNÜ MİTİNG YAPMA HAKKI YOK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 29 Mayıs günü miting yapma hakkı olmadığına vurgu yapan Bolluk, tepkisini, şöyle sürdürdü: "Bu seçimin tarafları kim, yasalarda ne yazıyor. Cumhurbaşkanı koltuğunda oturmak sana o yetkiyi vermiyor; Ey BOP Eş Başkanı kullanamazsın. Vatan Partisi senin bu yasadışılığına, padişahlığına boyun eğmeyecek. Senin o padişahlık hayallerini bir güzel söndüreceğiz, göreceksin. Seni yıkacağız ve Yüce Divan'a göndereceğiz. Dosyan elimizde, en büyük suçlarından en küçüklerine kadar, hepsi hazır. Yüce Divan'a gitmeye hazır ol. Bunlar seni kurtarmaz. Seçim öncesinde giriştiğin bu manevralar bu oyunlar seni kurtarmayacak, göreceksin."

ADANA MİTİNGİNİ YAPMAYA SON DERECE KARARLIYIZ

Serhan Bolluk, Vatan Partisi'nin Adana mitingini yapmaya son derece kararlı olduğundan söz ederek, "Adana mitingimizi kimseye kaptırmayız. Hukuk, adalet, vicdan hepsi bunu söylüyor. Biz haklıyız, haksızlığa asla boyun eğmeyiz. Vatan Partisi demek haksızlığa boyun eğmeyen demek." diyerek, Adanalıları mitinge katılmaya çağırdı. CİHAN
27 Mayıs 2015 16:00
DİĞER HABERLER