Şişko Nuriye doğum gününü sürprizi

Şişko Nuriye doğum gününü sürprizi -Türk Sinemasında Şişko Nuri olarak tanınan Sıtkı Sezginye Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar futbolcularla birlikte doğum günü sürprizi yaptı
SAMSUN (A.A) - Türk Sinemasında Şişko Nuri olarak tanınan Sıtkı Sezginye Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar futbolcularla birlikte doğum günü sürprizi yaptı
     Yaklaşık 300 sinema filminde rol alan 40 yıllık sanatçı Sıtkı Sezgin, 3 yıl önce yerleştiği Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevinde yaşıyor.
     Samsunspor taraftarı olan Şişko Nuri lakaplı Sezgini 63. yaş gününde Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, futbolcular Turgay Gölbaşı, Mustafa Kayabaşı, Erdem Şen, Haluk Türer, Nikolay Dimitrov, Mahamoudou Kere ve Canberk Aydın yalnız bırakmadı.
     Huzurevinde Şişko Nuriye sürpriz ziyaret yapan Kulüp Başkanı Kar, Şişko Nurinin Türk Sinemasının çok değerli bir ismi olduğunu söyledi.
     Şişko Nurinin Samsunsporun kendi sahasında oynadığı son iki maçı tribünde izlediğini ve onun geldiği maçlarda galip geldiklerini belirten Kar, Bugün hem Şişko Nurinin doğum günü kutladık, hem de huzurevinde kalan diğer yaşlılarımızı ziyaret etme fırsatı bulduk dedi.
     Samsunspor Kaptanı Turgay Gölbaşı ise, Nuri babayı 63. yaş gününde yalnız bırakmak istemediklerini ifade ederek, Nuri baba da bizim zor maçlarımızda tribüne gelerek bize destek oldu diye konuştu.
     Samsunsporun en iyi yerlere gelmesini arzu ettiğini belirten Sıtkı Sezgin de, Ben Samsunluyum ve Samsunsporluyum. Samsunsporun sesini Türkiyeye duyurmasını istiyorum şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
06 Şubat 2013 13:40
DİĞER HABERLER