Sivassporda transfer çalışmaları

Sivassporda transfer çalışmaları -Kırmızı-beyazlı ekibin, Bulgaristanın Chernomorets Burgas takımında top koşturan Fas asıllı Fransız orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe ile prensip anlaşmasına vardığı bildirildi
SİVAS (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivassporun, Bulgaristanın Chernomorets Burgas takımında top koşturan Fas asıllı Fransız orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe ile prensipte anlaşma sağladığı bildirildi.
     Yeni sezonda güçlü bir kadroyla mücadele etmek amacıyla transfer çalışmalarını sürdüren Sivassporun, bu kapsamda bir süredir peşinde olduğu Fas asıllı Fransız orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe ile prensipte anlaşmaya vardığı belirtildi. Gole dönük orta saha oyuncusunun, İstanbulda sağlık kontrolünden geçirildiği, kırmızı-beyazlı ekiple yarın sözleşme imzalamasının beklendiği ifade edildi.
     Fransanın Nancy takımından geçen sezonun devre arasında Bulgaristanın Chernomorets Burgas takımına transfer olan 26 yaşındaki Aatifin, son dönemlerdeki performansıyla dikkati çektiği kaydedildi.
     Transfer çalışmaları kapsamında Erhan Güven, Doğa Kaya, Abdulkadir Özgen, Şaban Özel ve Alican Karadağı renklerine bağlayan Sivassporun, Aatifin yanı sıra 2 yabancı oyuncuyu daha kadrosuna katmayı planladığı belirtildi.
     Bolu Geredede kamp yapan Yiğidoların, transfer etmeyi düşündüğü yabancı oyuncuları 17 Temmuzda başlayacak Avusturya kampı öncesinde kadrosuna dahil etmeyi hedeflediği ifade edildi.
    
     Muhabir: Ahmet Ekici
     Yayıncı: Cemal Coşkun
04 Temmuz 2012 20:49
DİĞER HABERLER