Sivassporlu Aatif Chahechouhe:

Sivassporlu Aatif Chahechouhe: -Alex çok büyük bir oyuncu, hiçbir zaman ben Alex gibiyim demiyorum. Benim adım Aatif Chahechouhe. Ben kimseye benzemek istemiyorum
SİVAS (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivassporun başarılı orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe, taraftarların kendisini Alex de Souzaya benzettiğini belirterek, Alex çok büyük bir oyuncu, hiçbir zaman ben Alex gibiyim demiyorum. Benim adım Aatif Chahechouhe. Ben kimseye benzemek istemiyorum açıklamasında bulundu.
     Sezon başında Bulgaristanın Chernomorets Burgas takımından Sivasspora transfer olan Fas asıllı Fransız orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe, kulübün resmi yayın organı Sivasspor Dergisinde yer alan röportajında, Fenerbahçeden ayrılan Brezilyalı futbolcu Alex de Souzaya benzetilmesini değerlendirdi.
     Aatif, Adaptasyonumda şehirdeki insanların, taraftarlarımızın ilgi göstermesi ve sevgilerini hissettirmeleri bana çok yardımcı oldu. Alex çok büyük bir oyuncu, hiçbir zaman ben Alex gibiyim demiyorum. Yani Fenerbahçede yaptıkları ortada, çok büyük şeyler yapmış bir futbolcu. Taraftarlarımız benzetiyorlar ancak benim adım Aatif Chahechouhe. Ben kimseye benzemek istemiyorum. Futbol kariyerimde kendi adımla anılmak istiyorum. İnşallah Alexin başarısını ben de Sivassporda yakalarım ifadelerini kullandı.
     Doğduğu Fransada futbola başladığını anımsatan Chahechouhe, Sivassporun Türkiyenin büyük kulüplerinden birisi olduğunu ve bu takımda çok mutlu olduğunu ifade ederek, Türkiyedeki futbol takımları çok güçlü ve kaliteli futbolculara sahip. Bu nedenle Türkiyede ve Sivassporda olduğum için kendimi şanslı hissediyorum açıklamasında bulundu.
     Chahechouhe, kırmızı-beyazlı ekibe faydalı olmak için elinden geleni yapmaya çalıştığını vurgulayarak, şunları kaydetti:
     En kısa sürede eksikliklerimi giderip yüzde 100 kapasite ile oynayarak takıma faydalı olacağım. Beni çok seven ve destek olan Sivasspor taraftarlarına teşekkür ediyorum. Çok misafirperverler. Ben her maç onlara bunun karşılığını saha içerisinde çok iyi mücadele ederek vermeye çalışıyorum.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Cemal Coşkun
22 Ekim 2012 09:38
DİĞER HABERLER