Sungurlar fırtına gibi geliyor!

Sungurlar fırtına gibi geliyor!
Cumartesi akşamlarına damgasını vuran ekranların iddialı aksiyon dizisi Sungurlar, yeni sezonu büyük sürprizlerle açıyor.
Başrollerinde Mert Kılıç, Dilara Büyükbayraktar, Bora Karakul, Mehmet Küçük ve Merve Anlağan gibi oyuncuların yer aldığı Sungurlar dizisi Cumartesi akşamı başlıyor. 


Nefes kesen sahnelerin soluk soluğa izlendiği ekranların iddialı dizi Sungurlar, yeni sezonda büyük sürprizlerle geliyor. İkinci sezonuyla ekranlarda olan dizinin merakla beklenen 35. bölümünde; 

Türkiye’de bir kaos oluşturmak için son kozunu oynamaya hazırlanan farklı bölgelerin liderleri, ülkelerin kaderlerinin belirlendiği bir toplantıda buluşur. Bu toplantıya sızmayı başaran ve önemli delilleri ele geçirmeye çalışan Sungurlar, büyük operasyon için harekete geçer. Ancak harekete geçme planı daha büyük bir olayın yaşanmasını tetikler. Diğer bir yanda ekip içinde yaşanan ağır bir hesaplaşma da ilk kez gün yüzüne çıkar. Düğününde ağır saldırıya uğrayan Naza, bunun Meryem tarafından yapıldığını ima eden bir mektup alır. Meryem’le ağır bir hesaplaşmaya hazırlanan Naza, Dilan’ın kaçırılması ve öldürülmesiyle öfkeden deliye döner. Büyük bir hırsla dolan Naza için artık intikam alma zamanı gelmiştir. 

Aksiyonun ve nefes kesen sahnelerin yine zirvede olacağı Sungurlar, yeni sezonun ilk bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Samanyolu TV’de. 


09 Ekim 2015 18:11
DİĞER HABERLER