Süzer Plaza'da silahlı çatışma

Süzer Plaza içerisinde bulunan bir şirkette iki taraf arasındaki alacak verecek kavgası büyüyünce olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.

Şişli'deki "Süzer Plaza"da hareketli dakikalar yaşanıyor. Son olarak özel harekat polisinin girdiği binada yarım saattir sıradışı hareketlilik var. "50 kişilik grup bastı. Silahları da var" şeklindeki ihbardan sonra polis harekete geçti. 

Olay yerine gelen polis bina içinde yaklaşık 10 kişilik bir grubun üzerini aradı bu sırada gerginlik yaşandı ama grup bina dışına çıkarıldı. Bu sırada olay yerine gelen özel harekat polisinin de plazaya girdiği görüldü.

Bina dışına çıkarılan grupta bulunanların alacakları olduğunu, bu alacakları nedeniyle binaya geldiklerini söyledikleri belirtiliyor.
 
Süzer Plaza'nın ismi, 17 Aralık 2013'teki tarihi yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarında dönemin İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler'in gözaltına alınması ile de anılmıştı. Barış Güler, Süzer Plaza'daki rezidansta oturuyordu. Aylık 40 bin dolar kira ödüyor olması, mecliste büyük tartışmaya neden olmuştu...

18 Kasım 2016 17:22
DİĞER HABERLER