Tahtalı İlkokulu'na Nilüfer Belediyesi'nden anasınıfı

Bursa Nilüfer Belediyesi, Tahtalı İlkokulu'na anasınıfı kazandırdı. Miniklerin yüzünü güldüren anasınıfı 24 Kasım Öğretmenler gününde renkli bir törenle açıldı.

Tahtalı İlkokulu bahçesinde yapılan anasınıfının açılışına katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, öğretmenler gününü kutladıktan sonra; "Okul gerektiğinde okul, ek derslik gerekiyorsa ek derslik, anaokulu gerektiğinde anaokulu yapmaya çalışıyoruz. Stratejik planımızda var olan fiziki hizmetlerimizi öteleyerek, oradaki bütçeyi eğitime aktarıyoruz. Bu konuda da öncü ve önder olduğumuzu belirtmek istiyorum." dedi.

EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Okullara yardımcı personel desteği de vererek Türkiye'de bir ilki de gerçekleştirdiklerini belirten Bozbey, "Yardımcı personel ve eğitime vermiş olduğumuz fiziki destekler konusunda Türkiye'de örnek alındığımızı biliyoruz. Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz yavrularımızın eğitimlerinde Nilüfer Belediyesi her zaman yanlarında olmuştur, olmaya da devam edecektir." şeklinde konuştu.

Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç ile ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi de eğitime verdiği destekten dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından okulun açılışı yapıldı. Toplam 145 metrekare kapalı alana sahip olan anasınıfında, derslik, çocuk oyun odası, yemek odası ve destek odasıyla 185 metrekarelik dış mekan çocuk oyun alanı bulunuyor.
CİHAN
24 Kasım 2015 16:29
DİĞER HABERLER