Taksicilerden örnek davranış

Taksicilerden örnek davranış
Burdur'da şehit haberlerinden etkilenerek geçen hafta 1 günlük hasılatlarını şehit aileleri ve gazilere bağışlama kararı alan taksi durağı çalışanları, kazandıkları hasılatı 4 şehit ailesine teslim etti.
Burdur merkezde faaliyet gösteren Sağlık Taksi durağına bağlı çalışan 7 taksi esnafı, terör olaylarından etkilenerek, 1 günlük hasılatlarını şehit aileleri ve gazilere bağışlamak için proje başlattı. 1 günlüğüne şehit aileleri ve gaziler için direksiyon başına geçen taksi esnafı elde ettikleri geliri kent merkezindeki bir otelde düzenlenen törende şehit ailelerine teslim etti.

Şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra törende Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı, Garnizon Komutanı Piyade Albay Metin Karagöz, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Muharip Gaziler Derneği Burdur Temsilcisi Hasan Okyar da hazır bulundu.

Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı, esnafa duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederken, "Bazı şeylerin bedeli var. Bunlar vatan, hürriyet, bağımsızlık, kutsal değerler ve bizi biz yapan değerler. İşte bu değerler için, vatan için bedel ödenmesi gerekir ve maalesef bizim milletimiz kadar tarihte değerleri için, vatan için bedel ödeyen hiç bir millet yoktur. Son zamanlarda yaşadığımız olaylarla da görüyoruz ki bu bedeli ödemeye devam ediyoruz ve edeceğiz. Bedel ödeyen şehitlerimizin, gazilerimizin emanetlerine sahip çıkmak toplum olarak hepimizin sorumluluğu" diye konuştu.

Taksiciler, rakamını açıklamadıkları bir günlük hasılatı 4 şehit ailesine teslim etti.


DHA
02 Mayıs 2016 19:43
DİĞER HABERLER