Taziye evine ziyaret için partililere toplanın mesajı

Taziye evine ziyaret için partililere toplanın mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savcı Kiraz'ın ailesine yaptığı taziye ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu.

Şehit Savcı Kiraz'ın ailesini ziyaretinin ardından evin önünde toplanan vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkenin huzuruna, refahına kast edenler bu ülkede inşallah arzu ettikleri o tabloyu bulamayacaklar." dedi.

Romanya'dan dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, taziye ziyaretinde bulunmak üzere şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın evine gitti.

Ziyaret öncesinde parti teşkilatları, üyelerini Erdoğan'ı karşılamaya gelmeleri için cep telefonu mesajlarıyla davet etti. Yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından Cumhurbaşkanı, kurulan ses sistemi ile kendisini bekleyen kalabalığa seslendi.



Erdoğan, "Demek ki daha farklı tedbirler almamız lazım. Bugün buradaki tablo, arkasından Vatan Caddesi'ndeki tablo, bizlere bir şeyler noktasında tabii ki çok daha hassas olmamızı gerektiriyor." ifadesini kullandı. Önceki gün Cumhurbaşkanı, bazı kişilerin avukat cübbesiyle içeri girip savcı Selim Kiraz'ı odasında rehin aldığını belirtmişti. Erdoğan, "Efendim bunlar cübbeli, cübbeli aranmaz', 'Bal gibi de aranır' diyeceğiz ve tedbirlerini alacağız." şeklinde konuştu.
02 Nisan 2015 10:29
DİĞER HABERLER