TEOG’un fatihleri belli oldu!

TEOG’un fatihleri belli oldu!
MEB TEOG Yerleştirme Esas Puanları sonuçlarına göre 18 öğrenci Türkiye birincisi oldu...

2015 TEOG sonuçlarına göre Fatih Okullarının 8 kampüsünden 18 Türkiye Birincisi çıkarken, 17 kampüsten toplam 28 öğrencinin sadece 1 yanlışı çıktı. 
 
Fatihin Başarısı Tüm Kampüslerde

TEOG’daki başarıları nedeniyle öğrencileri tebrik eden Fatih Eğitim Kurumları Kurumsal İletişim Koordinatörü Kemal Pehlivan, başarının tüm kampüslere yayıldığına dikkat çekti. 

Pehlivan; “TEOG’da alınan sonuçlar da eğitim kalitesi artık oturmuş bir kurum olduğumuzu doğruluyor. Planlı, düzenli ve disiplinli çalışmanın akabinde mutlaka başarının geleceğini, okul idaresi, öğretmen ve ailelerin birlikte hareket etmesinin öğrencilerin başarılı olmalarındaki en büyük etken olduğunu dile getirdi.

Fatih Okulları’nın eğitim-öğretimdeki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren okullar arasında ilk akla gelen eğitim kurumlarından biri olduğunu ifade eden Pehlivan, "Okulumuz geçmiş yıllarda da bu ve benzeri birçok önemli başarı ve ilklere imza atmayı başarmıştır. Özel yetenek dersleri, bilim olimpiyatlarına hazırlık dersleri, akıl oyunları dersleri, yoğunlaştırılmış İngilizce dersleri etüt ve ofis çalışmaları gibi farklı uygulamalarla örnek bir eğitim kurumu olan okulumuzun başarısında emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Özel Okullara Kayıtlar Bu Hafta Yapılacak

8. sınıftaki 1,5 milyon öğrencinin girdiği TEOG yerleştirme puanları açıklandı. Öğrenciler tercihlere esas kontenjan tabloları ile 8. sınıf Yerleştirmeye Esas Puanlarını (YEP) dikkate alarak bu hafta özel okullara kayıt yapabilecek. TEOG sınavlarının sonuçlarına göre özel okula kayıt yapmak isteyenler son tarih ise 5 Temmuz. Öğrencilerin liselere yerleştirme işlemleri için 6-16 Temmuz´da saat 13.00´e kadar tercihler alınacak. Yerleştirme sonuçları, 14 Ağustos´ta ilan edilecek. 
 

30 Haziran 2015 15:42
DİĞER HABERLER