Beşiktaş Trabzon'da liderliği geri aldı

Beşiktaş Trabzon'da liderliği geri aldı
Super Lig 2014 - 2015 Sezonu 29. hafta karşılaşmasında Hüseyin Avni Aker Stadında Trabzonspor ve Beşiktaş karşı karşıya geldi. Siyahlı beyazlı ekip, rakibine oranla daha etkili bir oyun sergilediği karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 29. hafta maçında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan mücadelede Beşiktaş deplasmanda Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti. 


Karşılaşmanın golleri 58. dakikada Demba Ba ve 90+5. dakikada Mustafa Pektemek'ten gelirken, Beşiktaş yeniden liderliğe yükseldi.


MAÇIN ÖZETİNİ SEYRETMEK İÇİN TIKLAYINIZ


MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

26. dakikada Beşiktaş atağında Gökhan Töre sağ kanattan ceza sahasına girdi, şutunda savunmaya sonra da kendisine çarpan top auta çıktı.

29. dakikada gelişen Trabzonspor atağında Mehmet Ekici'nin ceza sahası sağ çaprazından uzaktan attığı şutta top az farkla yandan auta gitti.

34. dakikada Beşiktaş gole çok yaklaştı. Jose Sosa'nın sağdan kullandığı kornere altı pas önünde Sivok kafayı vurdu, kaleci Hakan son anda mutlak bir golü önledi.

35. dakikada Trabzonspor'dan Erkan'ın çizgiden ceza sahasına çevirdiği topa Özer vurdu, ancak top üstten auta gitti.

39. dakikada Beşiktaş'tan Tolgay'ın yaklaşık 30 metreden şutunda kaleci Hakan topu iki hamlede kontrol etti.

Kalan dakikalarda da gol olmadı ve müsabakanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

53. dakikada gelişen Beşiktaş atağında Sosa'nın sağdan ceza sahasına gönderdiği topa arka direkte Tolgay vurdu, meşin yuvarlak auta gitti.

58. dakikada Erkan Zengin hatasıyla kaptırılan topla buluşan Gökhan Töre sağdan ceza sahasına girdi ve pasını bir dakika önce oyuna giren Demba Ba'ya aktırdı, golcü futbolcunun altı pas önünde dönerek yerden vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Hakan'ın solundan, direğin dibinden filelere gitti: 0-1.

64. dakikada Erkan'ın pasıyla ceza sahası önünde topla buluşan Fatih Atik şutunu attı, meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.

71. dakikada Tolgay'ın ceza sol çaprazından yerden vurdu, kaleci Hakan son anda topu kornere çeldi.

72. dakikada Trabzonspor ceza sahası içerisinde Fatih Atik ile yükseldikleri hava topunda burnuna darbe alan Tomas Sivok maçı devam edemedi. İlk müdahalesi sahada yapılan tecrübeli futbolcu, daha sonra ambulansla hastaneye götürüldü.

88. dakikada yine Erkan Zengin'in kaptırdığı topla Gökhan Töre sağdan kanattan ilerleri, pasını Tolgay'a aktırdı, bu futbolcunun ceza sahası içerisinden şutunda kaleci Hakan meşin yuvarlağı yatarak kontrol etti.

89. dakikada Waris'in pasıyla ceza sahası önünde tola bulaşan Mehmet Ekici şutunu attı, kaleci Güven topun sahibi oldu.

90+5. dakikada Oğuzhan Özyakup'un pasına arka direkte kafayı vuran Mustafa Pektemek topu filelere gönderdi: 0-2.




03 Mayıs 2015 18:12
DİĞER HABERLER