Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi -Samsun Basketbol Antrenörü Kalaycıoğlu: -Botaş maçı her iki takımın da ilk sekize girmesi için önemli
SAMSUN (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Samsun Basketbol Kulübünün antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, Botaş maçı her iki takımın da ilk sekize girmesi için önemli bir maç dedi.
     Kalaycıoğlu, AA muhabirine, cumartesi günü yapacakları Botaş maçının hazırlıklarını Yaşar Doğu Spor Salonunda sürdürdüklerini söyledi.
     Macar oyuncuları Anna Vajdanın sakatlığının sürdüğünü belirten Kalaycıoğlu, Megan Foxun sakatlığı geçti. Fox, Beşiktaş maçında oynadı ancak bu kez de Macar oyuncumuz Vajda sakatlandı. Vajda, boyalı alanda etkili bir oyuncumuzdu. Sakatlığı iki hafta sürecek diye konuştu.
     Botaşın çok güçlü bir takım olduğunu ve Avrupa kupalarında Türkiyeyi temsil ettiğini dile getiren Kalaycıoğlu, şunları kaydetti:
     Geniş bir kadroları var. Türk oyuncularla beraber çok iyi bir ivme yakaladılar. Geçen haftaki maçı kaybetmeleri bir ölçü değil. Deplasmanda kazanan bir takım. Nereden bakarsak bakalım her iki takımın da ilk sekize girmesi için önemli bir maç. Amacımız bu maçı kazanmak. Taraftarımızın desteğini bekliyoruz.
    
     Muhabir: Mustafa Çavuş / Mehmet Kumcağız / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Murat Taydaş
08 Kasım 2012 19:08
DİĞER HABERLER