Türkiye şehitlerine ağlıyor

Türkiye şehitlerine ağlıyor
Şanlıurfa Suruç'taki canlı bomba eyleminin ardından başlayan terör saldırıları bir türlü durdurulamıyor.

Yüreğine ateş düşen anaların sayısı da her geçen gün artıyor. Dün Şırnak'tan 3 şehit haberi geldi. Böylece 20 Temmuz'dan bu yana şehit düşen güvenlik görevlilerinin sayısı 14'e ulaştı. Genelkurmay'dan yapılan açıklamaya göre, PKK'lı teröristler, Akçay köyü yakınlarında izinden dönen personelin yol emniyetini sağlayan askerlere ateş açtı. Saldırıda 1 subay, 1 erbaş ve 1 er olmak üzere 3 asker şehit oldu. Şehitler; Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi, Piyade Onbaşı Hamza Yıldırım ve piyade er Ömer Kaan Kandemir'in cenazesi, 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda düzenlenen törenden sonra memleketlerine gönderildi. Acı haberi alınca gözyaşlarına boğulan Hamza Yıldırım'ın babası Haşim Yıldırım, “Gencecik bir çocuktan ne istiyorlar. Ama yeter artık. Cumhurbaşkanı, Başbakan, Genelkurmay Başkanı da duysun sesimizi, artık ne yapacaklarsa yapsınlar.” dedi. Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi'nin Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde yaşayan ailesi ise acı haberi kayısı toplamaya gittikleri bahçede aldı. Fenalaşan anne-babaya sağlık ekipleri müdahale etti.

20 Temmuz: Şanlıurfa Suruç'taki saldırıda 32 kişi hayatını kaybettiği gün Adıyaman'da PKK'lı teröristler Uzman Onbaşı Müsellim Ünal'ı şehit etti.

22 Temmuz: Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde polis memurları Feyyaz Yumuşak ve Okan Acar evinde uyurken şehit edildi.

23 Temmuz: Kilis'in Elbeyli ilçesinde IŞİD militanlarının düzenlediği saldırıda Astsubay Yalçın Nane şehit oldu. Aynı gün Diyarbakır'da polis memuru Tansu Aydın PKK'lılarca şehit edildi.

25 Temmuz: Diyarbakır'da düzenlenen saldırıda Jandarma Kıdemli Başçavuş İsmail Yavuz ve Uzman Jandarma Çavuş Mehmet Koçak şehit düştü.

26 Temmuz: İstanbul Gazi Mahallesi'nde polis memuru Muhammet Fatih Sivri şehit edildi.

27 Temmuz: Muş'un Malazgirt ilçesinde Binbaşı Arslan Kulaksız kurulan hain pusuda şehit edildi.

28 Temmuz: Şemdinli'de astsubay Ziya Sarpkaya, PKK'lıların ilçe merkezine düzenlediği saldırıda şehit oldu.

30 Temmuz: Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde polis ekibine düzenlenen saldırıda polis memuru Mehmet Uyar şehit edildi.

30 Temmuz: Şırnak'ın Akçay köyü yakınlarında Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi, Piyade Onbaşı Hamza Yıldırım ve piyade er Ömer Kaan Kandemir şehit oldu.

31 Temmuz 2015 06:58
DİĞER HABERLER