UEFA Avrupa Ligi kuraları

UEFA Avrupa Ligi kuraları -Bursaspor Basın Sözcüsü Eren: -Twente, Avrupada ismi olan tanınan bir kulüp
BURSA (A.A) - Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Selçuk Eren, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda eşleştikleri Hollanda ekibi Twentenin Avrupada ismi olan, tanınan bir kulüp olduğunu söyledi.
     Eren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hollanda temsilcinin güçlü bir rakip olduğunu, ancak Bursaspor olarak kendilerini tur atlamaya daha yakın gördüklerini kaydetti. İlk maçı Bursada oynamalarını avantaj olarak gördüklerini ifade eden Eren, şunları söyledi:
     Twente, Avrupada ismi olan, tanınan bir kulüp. Ancak Bursasporun da son 3 yıldır Avrupada ismi tanınmaya başlandı. Son 3 yıldır aralıksız Avrupa kupalarına katılıyoruz. İlk maçı Bursada oynamamız da bana göre avantaj. Futbolu bilen coşkulu taraftarımızın desteğiyle ilk maçta avantajlı bir skor alacağımızı düşünüyorum. Futbolcularımız deplasmandaki ikinci maça da ilk maçın skoruna göre hareket edip bize turu getirecek mücadeleyi sergileyeceklerdir.
    
     -Ozan Tufanın performansı-
    
     Selçuk Eren, dün akşam KuPS Kuopio karşısında alınan 6-0lık galibiyet kadar genç oyuncu Ozan Tufanın performansına da sevindiklerini belirtti.
     Alınan galibiyette taraftarların desteğinin çok önemli rol oynadığını vurgulayan Eren, Taraftarımızın desteği müthişti. Ayrıca Ozan için ayrı bir paragraf açmak gerek. Türk futbolunun çok önemli bir oyuncuyu kazandığını düşünüyorum. Bursaspor altyapıdan yetiştirdiği oyuncuları Türk futboluna kazandırmaya devam edecek diye konuştu.
     Eren, transferle ilgili soruyu, Başkanımızın bir sözü var onu tekrarlamak istiyorum; büyük camialarda transfer bitmez. Her an her şey olabilir diye yanıtladı.
     Teknik Direktör Ertuğrul Sağlamın dün akşamki basın toplantısındaki Bu takımı, yönetimi eleştirmek için herhangi bir sebep yok şeklindeki açıklamasına yönelik ise Eren, Ben de Ertuğrul Sağlamın açıklamalarına harfiyen katılıyorum. Bursasporun son 3 yılına baktığımızda şampiyonluk, lig üçüncülüğü, kupa finali gibi başarılar görülüyor. Her yıl Avrupa kupalarına katılıyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
10 Ağustos 2012 16:17
DİĞER HABERLER