"Ufuk Turu Toplantıları"

"Ufuk Turu Toplantıları" -Türkiyenin tüm illerinden STK temsilcilerinin katılacağı toplantının bu yılki ana konusu; Türkiyenin geleceği olacak
KONYA (A.A) - Konya Sivil Toplum Kuruluşları (STK) tarafından bu yıl 10uncusu düzenlenen "Ufuk Turu Toplantıları"na Türkiyenin tüm illerinden gelen sivil toplum örgütü temsilcileri ve 50ye yakın akademisyenin katılacağı bildirildi.
     Konya STK Başkanı Latif Selvi, Eğitim-Bir-Sen Konya Şubesi binasında düzenlediği basın toplantısında, bu yılki buluşmada, "Türkiyenin geleceği" konusunu ele alacaklarını söyledi.
     "Doğu-Batı ekseninde Türkiye", "Dünyanın Türkiye algısı", "Doğudan Batıdan İslam dünyası" gibi çeşitli konuların görüşüleceğini ifade eden Selvi, özel söyleşi, değerlendirme, atölye çalışmaları ve çalıştaydan oluşan 4 oturumun gerçekleşeceğini belirtti.
     Programın daha önceki toplantılarda olduğu gibi etkili bir şekilde Türkiye kamuoyuna katkı sunması temennisinde bulunan Selvi, "Konya Sivil Toplum Kuruluşlarının önemli yerel çalışmalarının yanı sıra ulusal, zaman zaman uluslararası düzeyde katılımın sağlandığı Ufuk Turu Toplantılarının 10uncusunu yarından itibaren hafta sonuna kadar Bera Alanya Otelde gerçekleşecektir. Elde edilen neticeler pazar günü yapacağımız toplantıda, sonuç bildirisiyle kamuoyuna takdim edilecektir" dedi.
    
     Muhabir: Ayşe Şensoy
     Yayıncı: Murat Aslan
15 Mayıs 2013 14:30
DİĞER HABERLER