Vitor Pereira'dan minik öğrencilere şampiyonluk sözü

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Fenerbahçe Koleji'nde minik öğrencilere şampiyonluk sözü verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ve Fenerbahçe Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Koleji'nin 2015-2016 eğitim öğretim yılının açılışına katıldı.

Açılışta Fenerbahçe Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç bir konuşma yaparak, "Biz sadece spor kulübü değiliz. Spor kulübünden daha fazlasıyız. Bunu da yaşayarak tecrübe ederek görüyoruz. Bizler ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına, Cumhuriyetimizin değerlerine, kendisini adamış sıkı sıkı sarılmış hiçbir zaman taviz vermeyecek bir camia olarak ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biriyiz." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Ali Koç, öğrencilere ve velilere nasihatlerde bulundu.

PEREİRA: BU SEZONU ŞAMPİYON TAMAMLAYABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ise minik öğrencilere sezon sonunda şampiyonluk sözü verdi.

Tecrübeli teknik adam, "Şuan sizlere bakıyorum ve şunu söylemek istiyorum. Sizler dünyanın en güzel şeylerisiniz. Sizin gülüşünüz dünyayı güzelleştiriyor. Sizin gülüşünüz en güzel şey. Bizlere hayatı yaşatan, pozitif enerji veren tek şey. Siz bu ülkenin geleceğisiniz. Siz bu kulübün geleceğisiniz. Siz ailelerinizin en değerli varlıklarısınız. Benim ülkemde şunu söylerler. Rüya hayattaki en önemli şeydir. Hayal kurmak en güzel şeydir. Size tek bir tavsiyem var. Hayal kurun, çok fazla derslerinize çalışın. Her zaman gelecekteki hayallerinize ulaştıklarınızı düşünün. Çünkü hayatta en iyi yerlere gelenler hep hayallerine inananlardır." diyerek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Fenerbahçe arama motoru Yandex'i de atlamayan Pereira, "Allah bize iki aile vermiş biri kendi ailemiz diğeri ise Fenerbahçe ailesi. Sizler bu ailenin kıymetli birer parçasısınız. Ve bunu yapmanında aslında kolay bir yolu var. Fenerbahçe Yandex'i kullanarak bizleri en kolay şekilde takip edebilirsiniz. Hepinize çok güzel eğitim öğretim yılı diliyorum." dedi.

Minik öğrencilere bu sezonu şampiyon tamamlayabilmek için ellerinden geleni yapacaklarının sözünü veren Pereira, "Biz bu sene elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu sezonu şampiyon tamamlayabilmek için hem kendi hayatımızda elimizden geleni yapacağız hem de kulübümüz için gerekli mücadeleyi vereceğiz. Yaşa Fenerbahçe." diyerek sözlerini tamamladı.
CİHAN
28 Eylül 2015 12:23
DİĞER HABERLER