Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Yarışmaları Çankırı'da yapılacak

Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Yarışmaları Çankırı'da yapılacak
'Bayramören Word Cup 2015' Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Yarışmaları 22-28 Ağustos 2015 tarihlerinde Çankırı Valiliği himayelerinde, Bayramören ilçesinin ev sahipliğinde yapılacak.

Yamaç paraşütü yarışmaları ile Çankırı ve Bayramören'i Dünyaya tanıtan Çankırı Havacılık Kulübü eski başkanı Tahsin Tekin yaptığı açıklamada, bu yıl Türkiye'de sadece bir tane Dünya Kupası Yarışması yapılacağını, bunun da Çankırı Bayramören 'de olacağının önemine vurgu yaparak, "Bu bakımdan Bayramören Word Cup 2015 çok önemli bir yarışma Dünya Kupası Yarışmasının iyi geçmesi için ellimizden geleni yapacağız. Çankırılıların da ilgi göstermesi lazım. Bütün Çankırılıları 22-28 Ağustos'ta Bayramören'e bekliyorum" diye konuştu.

Tekin, Çankırı'da 7-8 Türkiye Şampiyonası ile 4 Dünya Kupası Yarışması düzenlediklerini, 5. Dünya kupası Yarışmasını da Bayramören ilçesinde gerçekleştireceklerini söyleyerek, "Bayramören Türkiye'nin en küçük ilçesi. Burada yamaç paraşütü yarışmalarını başlattık, oldukça da popüler hale geldi. Benden sonra gelen arkadaşların bu meşaleyi alıp daha ileriye götürmesi önemli. Bayramören daha iyi yerlere gelebilir. Bunun için elimizden geldiği kadar destek oluruz." dedi.

Başbakanlık Tanıtma Fonu, THK, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü, FAI, Çankırı Valiliği'nin katkı sağladığı şampiyona için hazırlıklar sürüyor.
CİHAN
05 Ağustos 2015 10:56
DİĞER HABERLER