Yavaş'ın işten attığı şarlatanı Cumhuriyet de referans almış

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde işe gelmediği halde 10 bin lira maaşla çalıştırılan ve kendisini 'F... uzmanı' olarak tanıtan Çetin Acar'ı Cumhuriyet gazetesinin de referans olarak kabul ettiği ortaya çıktı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın işe gelmeyen ve üstüne üstlük kendisine "F... uzmanı" diye kartvizit bastırıp mahkemelere yalancı şahitlik yapan bankamatik memuru şarlatan Çetin Acar’ı Cumhuriyet gazetesinin referans olarak kabul ettiği arşivlerde görülüyor.

AKP'li yandaş basının ekranlarına sık sık çıkarılan şarlatan Çetin Acar'ı diğer muhaliflik iddiasındaki medya da referans alıp haber yapmış.

KONU CEMAAT OLUNCA YALANCI ŞAHİT CUMHURİYET’İN REFERANSI OLUYOR

Cumhuriyet gazetesi İhlas Haber Ajansı'nı (İHA) da kaynak göstererek yayımladığı haberde Hizmet Hareketi ile ilgili çatı davası kapsamında tanık olarak dinlenen ‘uzman’ Çetin Acar’ın, 15 Temmuz darbe teşebbüsünde rol oynayan 80 civarında generalin “kaset şantajıyla” darbe girişimine karıştığı iddiasında bulundu. 

11 Ocak 2017 tarihli Haberde, Acar'ın “F...’cüler 3 bin kişilik fuhuş ordusu kurmuş. Ben bunu duyduğumda ölesim geldi.” sözlerine yer veriyor.

Prof. Dr. Haluk Savaş ise sosyal medyada hesabından paylaştığı haber linkine yorum yaparak “Bakın Ankara Belediyesi’nden yatarak 270 milyar maaş alan “kart sahibi F.. uzmanı” Çetin Acar neler yumurtlamış. Cumhuriyet gibi prestijli bir gazete de bu habere itibar etmiş!” diye yazdı.

09 Ekim 2019 10:09
DİĞER HABERLER