Yenimahalle ilçesinde Türkiye Kupası sevinci

Yenimahalle ilçesinde Türkiye Kupası sevinci
Spor Toto Türkiye Kupası şampiyonu olan Ankara Yenimahalle Belediyesi'nin bayan hentbol takımı, Başkent'te coşkuyla karşılandı.

Bursa'da oynanan şampiyonluk maçında Muratpaşa Belediyesi'ni yenerek kupaya uzanan takım sporcuları için Yenimahalle Belediye binası önünde karşılama töreni yapıldı. Çiçekli karşılamaya Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın yanı sıra, Başkanvekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Başar Bal, Erhan Aras, Hüseyin Boran, Yaşar Neslihanolğu, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve vatandaşlar da katıldı.

Şampiyon sporcuları tek tek kutlayarak çiçek veren Başkan Yaşar, kupayı torunu Kerem ve Fethican ile birlikte kaldırdı.
Başkan Yaşar, "İlçemiz her gün eğitimde sağlıkta, kültürde sporda her konuda başarıdan başarıya koşuyor. Artık sadece Ankara'da değil sporcularımız, engellilerimiz, yaptığımız hizmetler ve sosyal belediyecilik anlayışımız sayesinde Türkiye'de Yenimahalle konuşuluyor, konuşulmaya da devam edecek. Çünkü biz Yenimahalle'yi seviyoruz. Bu kızlarımızı Yenimahalle halkı adına ne kadar alkışlasak yeridir. İnşallah önümüzdeki maçlarda da çok güzel başarılara imza atacaklar. Yurt dışında da Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil edecekler. Bize bu gururu yaşattıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." açıklamasını yaptı.
CİHAN
04 Mayıs 2015 15:19
DİĞER HABERLER