Yılın sürücüsü ve yayası, ödüllerini törenle aldı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ve Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından Trafik Haftası dolayısıyla belirlenen 'Yılın sürücüsü ve yılın yayası'na hediyeleri, düzenlenen törenle verildi.

Orhan Oğuz İlköğretim Okulu'nda yapılan ödül törenine Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen, İlçe Jandarma komutanı Yüzbaşı Gökhan Tufan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, Trafik Tescil Büro Amiri Murat Yapan, Trafik Tescil Büro Amirliği Baş Polisi Burhan Semizoğlu ve Trafik Tescil Denetleme ve İdari Büro memuru Fatih Daldal katıldı.

Törende konuşan Ereğli Emniyet Müdürü Timur Özgen, toplum içerisinde ve trafikte insanların birbirlerine hoşgörü ve nezaketle yaklaşmaları halinde kurallara gerek kalmayacağını anlattı. Emniyet Müdürü Özgen'in konuşmasının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Duyan Özel Eğitim Merkezi'nce düzenlenen 'Benim babam trafikte bir melek' konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Ayrıca bugüne kadar trafikte hiç ceza yemeyen sürücü Erkan Demir ile trafik kurallarına riayet ettiği Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Trafik Büro Amirliği'nce tespit edilen sürücü Erkan Demir ve yaya Nejla Yardibi'ne de ödül takdim edildi. CİHAN
08 Mayıs 2015 18:14
DİĞER HABERLER