Yozgat'ta kar yağışının ardından temizleme çalışması başladı

YOZGAT (CİHAN)- Yozgat Belediyesi ekipleri, dört günlük kar yağışının ardından cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmalarına başladı.
Ekiplerin Lise Caddesi'ndeki çalışmalarını inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kılıçarslan, belediye olarak 24 saat teyakkuzda olduklarını söyledi.
Kılıçarslan, 300 kişilik karla mücadele ekibinin 24 saat görev yaptığını belirterek, "İlimizde etkili olan yağışıyla birlikte bizde ekiplerimizle yoğun bir çalışma içerisine girdik. Gerek vatandaşlarımızın gerekse araç sürücülerinin rahat bir şekilde ana arterlerde ve ara caddelerde daha rahat ilerleyebilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.
Belediye olarak kış gelmeden önce tedbirlerini aldıklarını hatırlatan Kılıçarslan, "Kar yağışı başladığı günden itibaren ekiplerimizle şehrin dört bir yanına dağılarak karla mücadelemizi başlattık. Yozgat halkının rahat bir kış geçirmesi için çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Yoğun kar yağışı olmasına rağmen ne yollarımız ne de kaldırımlarımız kapanmadı. Ekiplerimizle karla mücadelemiz 7 gün 24 saat devam etti ve kış boyunca da devam edecek."diye konuştu
CİHAN
20 Şubat 2015 18:38
DİĞER HABERLER