AK Parti Mersin Milletvekili Uzun:

AK Parti Mersin Milletvekili Uzun: AK Parti iktidarı olarak Tarsusa hak ettiği hizmetleri getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz
MERSİN (A.A) - AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, iktidar olarak Tarsusa hak ettiği hizmetleri getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Uzun, AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hakkı Meniz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, 100. Yıl Atatürk Çarşısındaki esnafları ziyaret edip, sorunlarını dinledi.
     Ziyareti sırasında esnaflarla sohbet eden Uzun, AK Parti iktidarı olarak ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri sunmanın gayreti içinde olduklarını ifade etti.
     Gecelerini gündüzlerine katarak çalıştıklarını belirten Uzun, Halkın hizmetkarı olduk. Vatandaşın hayır duası için çalıştık. Halka hizmeti kendimize şiar edindik. AK Parti iktidarı olarak Tarsusa hak ettiği hizmetleri getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz dedi.
     İlçede yapılan yatırımlarla ilgili de bilgi veren Uzun, şunları kaydetti:
     Tarsusa yaptırmakta olduğumuz ağız ve diş sağlığı merkezi, SGK Hizmet binası, adliye sarayı, maliye sarayı gibi hizmet binaları kısa bir süre içinde tamamlanarak hizmete sunulacak. Bunların yanı sıra bilindiği gibi bölgesel kampüs cezaevinin ihalesi yapıldı. Ayrıca Çukurova Uluslararası Havaalanı, Yenice Lojistik Köyü, Tarsus Kazanlı Turizm Bölgesinde alt yapı çalışmaları hızla devam etmektedir. Tüm bu hizmetler tamamlandığında bölgemizde yaşayanların refah düzeyi ve yaşam standardı yükselecektir. Bu hizmet eserlerinin tamamlanmasıyla birlikte binlerce kişi de istihdam edilmiş olacak. Bunlar bizim gurur ve mutluluk kaynağımızdır. Vatandaşlarımızı mutlu görmek, onların sorunlarının çözüme kavuşturulmasına vesile olmak bizim en önemli hedefimizdir.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
22 Şubat 2013 10:50
DİĞER HABERLER