Bandırma Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı

Bandırma Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı
BALIKESİR (A.A) - Bandırma Belediye Meclisinin Haziran ayı toplantısı yapıldı.
     Belediye Başkanı Sedat Pekel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, 7 meclis üyesi mazeretlerini öne sürerek katılmadı. Ağırlıklı olarak imar planı değişikliği istemlerinin görüşüldüğü toplantıda, parkmetre, el terminali ile kontrol, sınırlı süreli ücretli otopark işletim sistemlerinin kurulup işletilmesi ile ilgili Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü konusu ele alındı. Encümenin ihaleye çıkaracağı sistemle ilgili olarak Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur bilgi verdi.
     Onur, uygulamanın, ana caddelerdeki trafik düzeninin sağlıklı gerçekleşmesine yarar sağlayacağını belirtti. Encümene bu konuda 5 yılı aşmamak koşuluyla ihale yapma yetkisi verildi.
     Toplantıda, AK Partili Meclis Üyesi Eşref Kasapoğlu da söz aldı. Kasapoğlu, 23. Kuşcenneti Festivalinin, esnaf adına ekonomik açıdan canlılık getirdiğini vurguladı. Kasapoğlu, parkmetre uygulaması yapılacak cadde ve sokakların belirlenmesi için bir komisyon oluşturulmasını istedi.
     Belediye Başkanı Sedat Pekel ise festivalin Bandırmaya hem ekonomik, hem de kültür ve sanat açısından büyük yararlar getirdiğine dikkat çekerek, Festivalin gerçekleşmesi için belediyemizin kasasından tek kuruş çıkmamıştır. Festivalimizin gerçekleşmesine maddi ve manevi katkıları bulunan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir : Balıkesir / Umut Özgan
     Yayıncı : Haluk Yüksel
08 Haziran 2012 17:09
DİĞER HABERLER