Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Antalya Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Meriç: -"Antalya Büyükşehir Belediyesinin yeniden Beko Basketbol Ligine çıkabileceğine inanıyorum"
ANTALYA (A.A) - Beko Basketbol Liginden düşen Antalya Büyükşehir Belediyesinde başantrenör Timuçin Meriç, "Antalya Büyükşehir Belediyesinin yeniden Beko Basketbol Ligine çıkabileceğine inanıyorum" dedi.
     Meriç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin son maçında Hacettepe Belediyesine yenildiklerini belirterek, bu maçın öncesinde ligden düşmelerinin kesinleştiğini, bundan dolayı son maçlarının çok önemli olmadığını söyledi.
     Meriç, TED Ankara Kolejliler ile yaptıkları ve kazandıkları maçın, kural ihlali yapıldığı gerekçesiyle yarın tekrar edileceğine işaret ederek, maça Hacettepe Üniversitesi maçında olduğu gibi genç oyuncular ağırlıklı bir kadro ile çıkacaklarını anlattı.
     Maçın sonucunun her iki takımın da konumunu değiştirmeyeceğini dile getiren Meriç, "Artık gelecek sezonun planlarını yapıyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesinin yeniden Beko Basketbol Ligine çıkabileceğine inanıyorum" diye konuştu.
     Antalya Büyükşehir Belediyesi ile TED Ankara Kolejliler, yarın saat 14.00de Atatürk Spor Salonunda karşılaşacak.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
06 Mayıs 2013 18:40
DİĞER HABERLER