Cimbom'un 'Benitez' ısrarı...

Cimbom'un 'Benitez' ısrarı...
Galatasaray Yönetimi, devre arasında İndependiente’nin 8 milyon Euro talep ettiği ve 5 milyon Euro önerilen Martin Benitez’e bu kez 4 milyon Euro verdi. Arjantin kulübü, başka talibi kalmayan 21 yaşındaki forvet için köşeye sıkıştı. Pazarlıklar kıran kırana devam ediyor.
Fanatik'ten Metin Karabaş'ın haberine göre Aslan’ın Benitez ısrarı sürüyor... İlk kez devre arasında gündeme gelen ve özellikle Mustafa Denizli’nin çok istediği 21 yaşındaki Arjantinli forvet için, kulübü İndependiente 8 milyon Euro’luk bonservis bedeli belirlemişti.

Galatasaray 5 milyon Euro önerse de, bu teklif kabul görmemiş ve ardından UEFA’dan gelen mektupla beraber Sarı-Kırmızılılar geri çekilmişti. Ancak bu kez şartlar çok farklı. Galatasaray’ın bu transferde yeniden bastırdığını dün okurlarımıza duyurmuştuk.

Martin Benitez transferinde her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar’ın bu kez 4 milyon Euro’luk bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Ancak İndependiente, devre arasında olduğu gibi doğrudan bu teklifi geri çevirmedi.

08 Haziran 2016 10:35
DİĞER HABERLER