Galatasaray'da Benfica hazırlıkları başladı

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 10. hafta maçında Eskişehirspor'u 4-0 yenerek büyük bir moral bulan Galatasaray'da gözler Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında deplasmanda oynanacak Benfica maçına çevrildi.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu dördüncü haftasında Portekiz temsilcisi SL Benfica ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki antrenmanda dün akşam Eskişehirspor'a karşı forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Diğer oyuncular ise ısınma hareketleriyle antrenmana başladı. Daha sonra gruplara ayrılan oyuncular, top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda çift kale maç yapıldı.

Sarı kırmızılı ekipte, kondisyon çalışmalarına başlayan Hamit Altıntop ve tedavisine devam edilen Lionel Carole dışında tam kadro antrenmanda yer aldı.

Rejenerasyon çalışmasının ardından yan sahada 12 Yaşaltı Takımı'nın maçını takip eden futbolcular, Akademi'deki oyuncularla beraber fotoğraf çektirdi.

Galatasaray Futbol Takımı, SL Benfica karşılaşmasının hazırlıklarını yarın saat 11.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.
CİHAN
30 Ekim 2015 16:45
DİĞER HABERLER