GAZDAŞ Gaziantep Bölge Müdürü Yalçın:

GAZDAŞ Gaziantep Bölge Müdürü Yalçın: -2006 yılından bu yana Gaziantep, Nizip ve Kilisi içine alan lisans bölgemizde yoğun altyapı çalışmaları gerçekleştirdik
GAZİANTEP (A.A) - GAZDAŞ Gaziantep Bölge Müdürü Muzaffer Yalçın, 2006 yılından bu yana Gaziantep, Nizip ve Kilisi içine alan lisans bölgelerinde yoğun altyapı çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi.
     Yalçın, Zirve Parkta düzenlediği basın toplantısında, 2006 yılından itibaren GAZDAŞın Gaziantep bölgesinde doğal gazla ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     Toplantıda Sakın Geç Kalma Erken Gel kampanyasını anlatan Yalçın, kente yapılan yatırımlar hakkında şu bilgileri verdi:
     2006 yılından bu yana Gaziantep, Nizip ve Kilisi içine alan lisans bölgemizde yoğun altyapı çalışmaları gerçekleştirdik. Bölgedeki yatırımımız 180 milyon TLdir. Gaziantep ve Nizipin tamamına yakını doğal gaza kavuştu. Kiliste ise doğal gaz verebilmek için BOTAŞın ana iletim hattı ihalesini tamamlamasını bekliyoruz.
     Doğal gazın avantajlarına da değinen Yalçın, hava kirliliğine yol açmayan doğal gazın insan ve çevre sağlığı açısında çok önemli bir yakıt olduğunu söyledi.
     Bu arada toplantıda GAZDAŞ İşletme Müdürü Fatih Güneş de GAZDAŞın yaz ayları öncesinde uygulamaya başladığı ödeme kolaylıkları hakkında bilgi verdi.
     Kredi ve Kurumsal Müşterileri Direktör Yardımcısı Ahmet Ersunan ise abonelerin iç tesisat kurulum için yararlanabilecekleri kredi koşullarının ayrıntılarına değindi.
     (ZER-ŞMÖ)
29 Mayıs 2012 12:19
DİĞER HABERLER