GAZDAŞ yetkilileri basınla buluştu

GAZDAŞ yetkilileri basınla buluştu
GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep GAZDAŞ Bölge Müdürlüğü yetkilileri ilçe genelinde yapmış oldukları çalışmaları basına anlattı.
     Gaziantep GAZDAŞ Bölge Müdürü Muzaffer Yalçın başkanlığında bir lokantada düzenlenen kahvaltı programında ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya gelen GAZDAŞ yetkilileri, 2007 yılından bu yana ilçe genelinde yapmış oldukları çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.
     Gaziantep GAZDAŞ Bölge Müdürü Muzaffer Yalçın, yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:
     2006 yılından beri Gaziantep, Nizip ve Kilisi içine alan lisans bölgemizde yoğun altyapı çalışmalarını gerçekleştirdik. Bölgedeki yatırımımız 180 milyon TLye ulaştı. Yapmış olduğumuz çalışma kapsamında Gaziantep ve Nizipin tamamı doğal gaza kavuşmuştur.
     GAZDAŞ Gaziantep İşletme Müdürü Fatih Gündeş ise şunları anlattı:
     Nizipte yaklaşık 23 milyon TL yatırım yaptık. 5 yılda 27 bin 800 bağımsız birimin altyapısını tamamladık. Montajı yapılan birçok yerde doğal gaz kullanılabilir hale geldi. Mayıs 2012 itibariyle ilçe genelinde 4 bin 760 konut doğal gaz aboneliği yaptırmış durumda. Şu anda 3 bin 819 konut doğal gaz kullanıyor. 2012 yılı sonuna kadar 4 bin 240 konutun daha aboneliğini gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.
     (İRF-ŞMÖ)
29 Mayıs 2012 01:11
DİĞER HABERLER